Leopardmönster är hett!

Har städat klart mitt rum! Känns hur skönt som helst, nu är det bara att bädda rena sängkläder kvar :) Ska iväg till Årstahallen och inhandla några saker som fattades och så ska jag göra en god och nyttig sallad. Beställde ett par snygga glajjor nyss. Här har ni dom..


Dessa finns på Saltopeppar.se. Finns många snygga solglasögon/glasögon utan styrka där och även espradillios som är så snyggt på killar!

Nu blir det att hoppa in i duschen före mat, hörs later
/el

Söndag

Hej :) Igår kväll och idag har det bestått utav jobb för min del, kunde sluta lite tidigare idag som var skönt. Tråkigt att få behöva jobba en sån här toppen dag med hur bra väder som helst, men imorgon tar jag igen det då jag är ledig! Har haft det kul på jobbet endå med hur mycket skratt som helst haha. Så klockrena arbetskamrater :)
Idag är det morsdag också som ni inte har glömt va? Jag skulle överraska mamma med en liten hemlig grej (eller jag kan inte skriva ut det här ännu) men som blir uppskjutet till i veckan istället.

Mamma

Nu ska jag snart återgå till min städning av mitt rum, så att jag blir klar! sen senare blir det att övningsköra med mamma :) Får se vad kvällen bjuder på. Hörs!

Puss/E


Jag vill ha en jumpsuit


Typ en sån här skulle inte sitta fel, kommer ifrån asos.com

Nu ska jag lägga ihop en matlåda, hörs ikväll!

Pusskram/el

Sköna väder

Sommaren har verkligen kommit! Var nyss ute på en promenad med Pelle, våran hund. Är hur varmt som helst ute, nu skulle man bara vilja lägga sig på en gräsmatta och sola. Men icke, jag ska ta mig i kragen och börja min grovstädning i rummet sedan är det bara att sätta sig på cykeln och jobba. Inte det första man väljer en sån här dag...Så ut med er och sola!!

Puusss /E

Kvällens

Haft en jätte mysig kväll tillsammans med Lindalajn! Vi möttes upp på stan, tog oss vidare till Unico och åt en god sallad, fast måste säga att det slog inte Cupidos sallader! Därefter gick vi till Cappucino, jag ville ha en smoothie. Så linda frågade tjejen som stog i kassan ; Har ni smootihe? Tjejen; Va? Linda upprepade frågan och tjejen säger; En smög? Vadå smööög? haha, jag får då uttala sakta och säkert exakt hur smothie stavas ungefär för att hon ska förstå men dessvärre så hade de ingen smoothie. Jag tog gröntte och linda tog traditionellt en latte. Träffade på Shabbir också, trevligt! Sedan var det biodags, blev Änglar och demoner. Den var väldigt bra faktiskt, en typisk tänkarfilm och sånt gillar man ju! Rekommenderar jag starkt.


Linda på uteserveringen på Cappucino (väldigt mysig uteservering)




Söta änder

(Leo någon bild som var snygg tagen av mig?)

Puss och godnatt!
/el

Somrigt på Monki

Lite söta sommarkläder från Monki, vill man bara ha!



Nu ska jag fixa till mig sedan ska jag träffa Linda lajn! Åh så mys, hörs senare,

Puss/E

Godnatt

Vad kan vara mer skönt än när man är nyduschad och fixad och bara väntar på att få slänga sig ner i sängen och sova? Det ska jag göra nu, men har dock bara 5 timmars sömn inatt, sen ska jag upp och iväg till jobbet. Var hos Ullis ikväll istället tillsammans med Becca, vi åt Ullis mammas rabarber och jordgubbspaj, smarrigt.

Godnatt, sov så söött! :)


Shopping på H&M

Slank in i H&M innan jag åkte till Ikea efter jobbet. Detta blev resultatet.


Slappa jeansshorts

3 plagg från Fashion against aids kollektionen.

Snart kommer Becca hit och då blir det teoriplugg.
pusskram


Genomblöt

Är totalt genomblöt efter min cykeltur ifrån "nya" Ikea, och dessutom hade jag massa bagagde som inte gjorde hemfärden lättare. En stor väska fylld med massa saker och en stor Ikea påse med en hylla, ram och värmeljushållare. Kommer bli jätte mysigt när jag får upp allt. Men det gick i alla fall. Efter jobbet idag så åkte jag och Fatemeh till Ikea och tittade runt, ikea har ju trots allt blivit helt nytt och alltid kul och gå runt och kika. Vi åt också, jag åt den traditionella köttbullarmenyn. Hur gott som helst medans Fatemeh körde på barnmeny. Efter maten så blev det lite shopping, kul att få lite nya grejer till rummet. Köpte även en svart tjock ram som jag nu har satt upp på mig och Leo. Gulligt.



Hothot Fatemeh



Puss /el


Fashion against aids

Fashion against aids kollektionen för H&M släpps imorgon. Plaggen är designade av kändisar och består utav 100% ekologiskt bomull dessutom. 25% av försäljningspriset går också raka vägen till ett projekt som ska öka medvetandet av aids. Jag ska absolut dit imorgon och kika.


Plaggen ligger endast mellan 149-198 kronor.

Snart ska jag sova, men först blir det att läsa Damernas värld och käka lite vindrovor. Hörs imorgon,

Pusskram /el

Oversize tee med tryck är snyggt!

Hann med en sväng på stan idag efter studiedagen också. Prövade lite bikinis på H&M, men såklart så hade de inte min storlek på en bikini så nu skickade jag iäg en beställning på internet istället :), sedan blev det en tee med tryck från Weekday. Gillar fortfarande tee´s med tryck, det funkar alltid.



Nu blir det teoriplugg, vägmärken är nästa kapitel..suck.

/E

God lunch på Salt

Hej alla goingar :) Kom hem för en stund sen från en kul dag. Haft studiedag idag som var fylld med roligheter. Vi hade först patientfall som vi diskuterade om, sedan fick vi gå med på röntgenrond. Det var väldigt intressant och kul och få höra hur alla läkarna disskuterade fall. Hur de skulle lösa dem och vissa fall gick de bara igenom som redan hade behandlats. Sedan var det lunch och då tog jag och Linda cyklarna mot Salt. Det blev en räk och kräftstjärtssalld för mig. Riktigt gott! Efter lunchen så hade vi slutligen förflyttningsteknik som var lärorikt, för att inte knäcka ryggen när vi förflyttar patienter.



Linda på Salt :)

Nu ska jag laga min egna köttfärssås!

Puss/el

Hallon med glass

Tittade nyss på Låt den rätte komma in som var en rätt så speciell film men på något vis var den endå bra. Vampyrfilmer är inte riktigt min grej men den här var lite annorlunda. Till det åt vi hallon, bananer, vindruvor med gammaldagsglass. Så gott! Imorgon ska jag ha studiedag med jobbet, det ska bli kul :) Så får en liten sovmorgon, börjar klockan 8. Så nu väntar sängen :)



Godnatt så hörs vi imorgon, puss


Fresh sallad

Vilken dag av kanonfint väder :) Blev solning hemma hos Ullis på gräsmattan och så gjorde vi en supergod sallad bestående av lite grönsaker, fullkornspasta med pesto, parmaskinka, salami och så en fantasifull sås.



Jag och Becca

Becca och Ullis

Nu blir det teoriplugg, sen övningskörning.

/el

Sol sol sol

Hej, jag har energi idag till max. Har sovit ut och det satt inte helt fel. Nu ska jag dra mig till Ullis tillsammans med Becca för att sola och äta lunch =) Senare idag blir det att övningsköra med mamma, vill också försöka hinna med att plugga teori och städa mitt rum. Vi får se :) Men först ska jag utnyttja solen!

Vi hörs later =)

Puuuss /e

Larmad väska

Cyklade ner på stan vid halv tio tiden och mötte upp Lala :) Vi hade tänkt att sätta oss på Cosmo som är ett fik/bar. Men såklart så var det stängt just på måndagar, typiskt. Vi kom fram till att det inte fanns så mycket andra fik som var öppna, så då gick vi till ica och när vi hade passerat ingången så larmade det. En av butiskbiträdena kom och gick igenom mig med en sån här visiterare (?) och till slut hittade vi tillsammans ett larm som hängde på väskan! haha.. helt galet. Jag har alltså gått runt med det där larmet utan att ha sett det sedan i mars, dock så har jag inte använt den så mycket men endå. Köpte den på topshop i London och de har tydligen glömt att tagit bort larmet. Fick äntligen veta varför de har larmat om mig ibland haha. I alla fall så köpte vi lite godsaker och satt oss på "varma gubben" och mös. Pratade och åt gott. Blev en rikitgt härlig och mysig kväll :)


Prövade en ny iste, rött te med päron. Rekommenderas :)

Lala :)


Jag på varma gubben (som alltså är varm året om!)


Tröja Ginatricot, Kofta Bikbok, Jeans Weekday, Gladiatorsandaler Vagabond,
Väska Topshop.

Larmet som sitter så fint på väskan.

Nu ska jag sova för att ta en rejäl sovmorgon imorgon. Behövs för att få ny energi. Vi hörs imorgon!

Puss/E

Grattis!!

Heelluu =) vet att det varit dåligt med uppdateringen men har som sagt bara jobbat och jobbat. Trodde faktiskt att jag skulle vara tröttare idag men var tröttare igårkväll faktiskt... kommer väll efter antar jag.

Idag fyller Tobbe (mammas sambo) år! Graaaatttiis!

Nu ska det bli fika med tårta :) Hörs senare vänner :) PUSS!
/e

trött....

jag är helt utpumpad..sliten trött..ja kalla vad det vill.. duschat och nu ska det sovas.

vi hörs imorgon puss/e

Helikopterplattan

Åkte hem från Gävle imorse, men fick sova ut något i alla fall. Direkt ifrån tågstationen till jobbet. Fick gå till helikopterplattan idag när vi lämnade en patient. Så häftig utsikt, man ser hela Uppsala och varmt var det. Ville bara lägga mig mitt på plattan och steka, men icke...var bara att gå tillbaka och jobba.




Några bilder från plattan

Nu ska jag snart sussa eftersom att imorgon ska jag upp tidigt för att jobba helgdag (!) alltså från kvart i sju till kvart i tio. Sedan blir det hem och sova och upp tidigt måndagmorgon igen.. så jag kommer nog bli rätt slut. Känner mig redan trött och börjar bli förkyld. Men det ska nog gå bra.

Puss och godnatt/e

Godnatt från oss


Philip och jag just nu

Godnatt!
Puss/el

Från idag

Jag och Leo åkte ner på stan idag och åt thaifood till lunch, det var riktigt gott! Förstår inte att Uppsala inte har skaffat ett stort resaturanghak där man kan välja vad man vill äta, såsom Kungshallen i Stockholm. Här i Gävle har det precis samma sak men något mindre såklart. Tycker det är konstigt att inte Uppsala nappat på samma idé.



Vi!

Haha, gullig :)

Thaimat

Fashion!

Sedan lagade jag köttfärssås och spagetti som smakade bra och efter det åkte vi en sväng till Valbo centrum, en väldigt mysig dag :)

Leo i bussen mot Valbo

Gant tröja Trolltyg, Kavajbyxor Topshop, Tygskor Primark och
axelväska Primark.

Såhär söta är vi ibland

Vi köpte varsin glass, och min var såklart godast!

Leo åkte iväg för en stund sen för att jobba natt.. vi hörs later!

Pusss /E



Morgon nyttiga!

Jag och Ninni joggade/powerwalkade när vi vaknade. Leo var för lat för att gå upp. Det känns alltid lika skönt att börja dagen med träning! En halvtimme blev det och fick inte lika mycket håll idag.




Åt en god frukost bestående av leverpastej/tomat mackor och sedan en dusch på det! Härligt. Fint väder är det också. Får se vad dagen bjuder på.

Hörs senare

Puss/E

Yes man

Igår firade vi Ninni som sagt med tårta, presenter och sång. Hon fick en morotskaka av mig som jag lagade hemma i Uppsala innan jag kom hit och så fick hon en traditionell tårta. Vi åt även hennes favoriträtt som är så enkeltt som kyckling och ris. Senare på kvällen vart det mys med jordgubar, chips och dipp och Yes man. En komedi som var väldigt underhållande, rekommenderar att se den :) 

bfe
Min morotskaka och Lottas (köpta) tårta

Leo och Ninni


Presentöppning


Jag och Ninni

/el

Dagens


Oversize linne Monki, Håltights H&M Trend, Nitsandaler Office girl london,
Väska Topshop

Snart ner på stan sen till tåget mot Gävle, hörs senare vänner :)

Puss,, elin

GRATTIS Ninni!

Idag fyller Ninni 15 år!! Grattis lillgumman :) Jag tar tjugo över fyra tåget idag istället till Gävle, för ska hinna göra lite saker innan. Nu blir det frukost sedan en tripp till Årsta hallen.


Jag och Ninni förra gången jag var i Gävle

Ikväll blir det att fira henne :)

Puss/E

Leo kom in!

Hellu! Jobbat ikväll igen som sagt, men det rullade på finfint! Tog på mig ett heldagspass idag också för att det fattades folk på söndag dag,alltså kommer jag jobba ifårn kvart i sju på morgonen till kvart i tio på kvällen! Galet, jag vet men då rök morgondagens pass istället och så hjälper jag till. Cyklade hem med Becca som hade jobbat som vak :) Imorgon fyller Ninni 15 år (Leos lillesyster) så jag åker till Gävle imorgon. Antingen tar jag tåget vid tolv eller tåget som går vid fyra, får se. Stannar till lördag morgon i alla fall, så ska bli skoj!

En annan glad nyhet är att min nulle har kommit in på Stockholms filmskola!!! Han fick reda på det ikväll. Är hur glad som helst! Grattis Leo :)



Puuuuss och godnatt, ska snart sussa

/el


Snygga bikinis

Heej darlos! Har nyss ätit brunch och innan dess var jag ute med Becca och joggade, blev mer att vi gick en powerwalk för jag fick sådan håll :( Vet inte vad jag ska göra för att inte få den, kan inte ens springa när jag får den för det gör så ont. Men ska pröva och äta en frukt eller så nästa gång innan jag joggar. Blir att jobba idag med fårn halv två till kvart i tio. Men det ska bli skoj :) Står föresten om våran avdelning i dagens UNT, om våran infarktvård, att den är håller toppklass :) Det är kul. Så kika i tidningen eller på unt.se.

Jag måste köpa någon bikini att ha till sommaren... letar och letar. Har hittat några snygga men vet inte riktigt vilka jag vill ha. Skulle både vilja ha trekantsbikinis och bandeaubikinis.


Bandeaubikini finns även i kakigrön från asos.com

Trekantsbikini från asos.com

Trekantsbikini från hm.se

Bandeaubikini från hm.se


Hittade snygga bikinis från nelly.com i märket Wonderland men de fanns såklart inte i min storlek.


Nu blir det duschen sen jobb! Hörs ikväll


Puss&Kram/el


Satc

Hemkommen från jobbet för en timme sen drygt. Hade en elev idag på jobbet, hon var dubbelt så gammal som mig ungefär. Gick väldigt bra och var även kul! Imorgon blir det joggingtur med Becca igen, redan klockan 9. :)

Nu blir det Sex and the city, som man bara älskar! Och är det något som jag älskar så är det Sex and the city the movie! Fick till och med Leo att se den för ett tag sen. Nästa år i maj kommer nästa film, jag längtar redan. =)


Carrie är alltid lika snygg

Hörs! Sov så gott
Puss/e

Träning tisdag

Somnade rätt sent inatt så var rätt segt för mig att gå upp ur sängen imorse för att gå ut och jogga med Becca. Men väl ute så gick det bra! Kändes skönt bara att jag fick så ont i knölarna på fötterna. Måste köpa mig ett par bra träningsskor framöver. Idag ska jag jobba ifrån halv två till kvart i tio, så nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs senare ikväll,

Föresten så har min käre vän Becca skaffat sig en ny blogg här på blogg.se. Hon heter vaniljbecca.blogg.se =)


Puss /E

Salsamoves

Här kommer en härlig video på Becca och Ullis när de dansar till en salsalåt på Teatern för ca. 2 veckor sedan.



Godnatt, hörs
/
el

Snygga bryn!

Nemen hej! Har nyss käkat en väldigt god middag, bestående av ytterfläskfilé i god sås med ris och grönt till förstås. Innan så var jag och mamma ute och övningskörde, det blev i tätbebyggda områden där man måste tänka höger mycket. Gick bra, blev också en del parkering som måste övas och övas tills det sitter helt och hållet.

Var ner på staden idag också tillsammans med Fatemeh. Åkte först hem till henne så noppade hon mina ögonbryn, eftersom att hon är så duktig på det :) Blev jätte bra! Sedan drog vi oss ner på stan och hon noppade sin ögonbryn på en salong, hon blev dessvärre inte lika nöjd. Vi tittade runt lite i affärer och så handlade jag på Duka med mitt presentkort som jag fick i studentpresent av min moster, morbror och mina två underbara kusiner förra året. Eftersom att Duka har blivit uppköpt av Cervera så måste man snabbt handla upp sina presenkort, för snart så får man inte handla med sina presenkort längre. Så tänk på det ni som har presentkort på Duka! Det var 30% rabatt på alla Duka varor så jag fick mig lite extra prylar! Värt.


Plockning av mina bryn

Fatemeh på salongen innan plockning av bryn

Fatemeh var blå och glad idag

Spetsbody Weekday, Kofta Bikbok, Höga jeans Whyred, Väska Topshop,
Gladiatorskor Vagabond

Tack underbara släkt! (Jag tänker på dig Liv...mycket, du finns alltid med mig)

Snart kommer Becca hit, då blir det spårlöst som alltid är så tårfångande men så bra! Sedan blir det att plugga lite teori tillsammans. Hörs!

/el


Style by stars

Godförmiddag, vaknade rätt sent idag och har nyss tagit en promenad med våran hund. Var skönt väder ute! Idag ska jag ner på stan och möta Fatemeh, får se vad vi hittar på. Sedan blir det att övningsköra med mamma senare idag någon gång.
Hittade några söta plagg på stylebystars (av deras nyheter)


Partygodingar

Nu ska jag hoppa in i duschen, och så blir det lite ostkaka med hallonsylt till lunch innan stan :)

Puss/E

Jag på jobbet

Hej alla söta! Kom hem fårn jobbet för ett tag sen, var rätt lugnt på jobbet så kunde gå lite tidigare. Jag jobbar på akademiska sjukhuset på hjärtintensiven här i Uppsala. Väldigt lärorik och kul avdelning att jobba på. Trivs utmärkt med både jobbet och alla underbara arbetskamrater.


Jag idag på jobbet

Imorgon är jag ledig. Känns skönt med lite sovmorgon. Vi hörs imorgon,

godnatt /el


Pics

Bilder ifrån i torsdags


Mingel, Becca och Leo

Sebbe kör på stort

Jag och Sebbe

Becca, Jag och Mikkis



SKÅL!

Jag och Dino


Grymt



Leo och Ullis


Ha en riktigt bra söndag! Så hörs vi ikväll.
/el

Grillning i parken

Hellu =) Det blev ju att fira Fatemeh igår efter jobbet med grillning i parken och tårta på det. Lite kallt blev dte mot slutet men det var trevligt och mysigt! Efter det så cyklade jag fort hem med mammas cykel sen kom Sama och hämtade mig och så blev det Eurovision hemma hos Fatemeh. Jag gillade Islands bidrag som kom 2.a har jag för mig? Norge som vann var ju en väldigt speciell låt men som var annnorlunda och kul, de vann ju överlägset. Idag blir det jobb igen från halv två till kvart i tio.


Marcus och Fatemeh


Sama och Amirali




Födelsedagsbarnet


Jag och Fatemeh

Oversize kavaj - Vila
Linne - Topshop
Traschade jeans - Gina Tricot
Tygskor - Primark

Puss /E

Lång dag..

Igår var vi ju hos Robin i Sävja i hans lokal. En del av vårat härliga gäng, jag, Leo, Becca, Mikkis, Sebbe, Dino och Robin :) Vi hade det hur kul som helst, hoppade runt, dansade och umgicks. Sedan bar det vidare till BJ och Ullis skiva. Vi hade det kul där inne med tills en hemsk mardröm inträffade. Jag kan inte beskriva hur det kändes och hur det känns. Säger inget mer här på bloggen.

Idag jobbade jag från halv två till kvart i tio och idag var en sån dag som jag verkligen inte hade någon som helst lust alls att gå till jobbet. Inte ofta jag känner så. Leo har åkt tillbaka till Gävle igen..känns så tråkigt :(
Nu ska jag försöka att sova för att gå upp igen kl 5 och jobba. Efter jobbet imorngon blir det att fira Fatemeh som fyller 20 år!
Mer bilder från igår kommer imorgon =)


Puss och godnatt /e


Gårdagens



Skotrubbel

Jag vet inte om jag ska ha mina svarta eller beigea höga klackar. Båda passar bra till klänningen.. Hm.. Någon som kan ge mig ett tips?


Utgång torsdag

Nu gäller det att tagga till för ikväll blir det som sagt Ullis skiva på Birger Jarl. Innan dess så blir det lite förparty i Sävja hos Dino. Kommer bli kul! Nu sitter jag med färg i håret, känns skönt att få bort min fula utväxt och få riktigt mörkbrunt hår igen. Hade som sagt körlektion idag, och denna lektion var väldigt skoj. Vi övade på inbromsningar och acceleration på landsväg. Hur kul som helst och gick även väldigt bra. Efter det så bokade jag 10 körlektioner till och även riksutbildningen, sen får det räcka tycker jag! Sedan mötte jag upp Leo på stan, blev lite inköp inför kvällen för honom från Weekday, ett vitt linne och en beige kofta. För mig vart det bara ett par naturliga tights som behövdes då jag har insett att alla mina tights har hål någonstans förutom mina svarta. Men nu vill man ju snart gå med "bara ben", inte riktigt än men snart...längtar!


Becca, jag, Leo och Sebbe på valborg.

Nu ska jag skölja ur hårfärgen, sen blir det att börja fixa sig så småningom! Hörs då

/el

Godmorgon

Vaknade lite för sent än vad jag tänkt mig, snoozade i ungefär en timme (som vanligt). Ska snart ner och köra med min körlärare Bosse och det är min sista av mina fem körlektioner jag haft så blir att köpa fler lektioner idag. Ska även boka riskutbildningen, den nya teoretiska. Efter körlektionen kommer Leo ner på stan. Och ikväll blir det Ullis skiva på BJ, party! Måste få mitt hår färgat på något vis idag med. Av Leo? Hm, vet inte om jag skulle våga det. Vi får se hur det löser sig.


Partyklänningen jag köpte igår på H&M och som jag tänkte använda ikväll.

Puss /E

Bra dag

Det blev att jag och Jake bestämde oss för att käka lunch på New India innan Becca hade kommit ner på stan. Det blev buffé som smakade utsökt. Heta grytor och tandoori kyckling med nan bröd på det. Smarrigt. Abbe kom också förbi och hälsade på. Sedan drog vi oss ner mot stan, blev att vi tog en varsin glass jag och becca och en runda i stans affärer. Blev en kort, färgglad fransklänning för mig och hårfärg. Även lite inköp för Beccas del :) Alltid lika kul! Fick en snabbtid hos Bruniq där jag solduschar också innan vi åkte hem. Kan även rekommendera Bruniq starkt som ligger på i korsningen av Kungsgatan mitt emot Stadshuset. Blir alltid lika fint reslutat och en snabb och enkel process och som även inte är dåligt för kroppen. En bra deal tycker jag :)
Har blivit en tur med bilen med mamma ikväll med, imorgon blir det med min körlärare Bosse.





Tunika - Chicy.se
Tights - American Apparel
Tygskor - Weekday
Väska - Aldo,London
Skinnpaj - Sisters & Brothers
Gubbglajor



Nu ska jag ut på en powerwalk med Becca och Lala. Hörs sen,

/el

Onsdag och sol

Idag ska jag ner på stan och möta Becca och Jake. Får se vad vi hittar på men jag ska shoppa lite inför imorgon då jag ska på Ullis skiva på BJ. Har hittat en snygg klänning som ska inhandlas. Sen får jag se om jag hittar något mera :) Ska även försöka få en tid för soldusch! Senare på dagen ska mamma och jag ut och övningsköra igen, igår gick det jätte bra! Får se vad kvällen bjuder på men hoppas att Leo kommer hem till mig :)

Leo kom förresten hem igår kväll så jag mötte honom på centralstationen och så åkte vi hem till honom. Han har precis åkt till Stockholm med sin pappa, och jag håller tummarna för dig idag min nulle <3,

Nu ska jag leka lite med Sam (Leos lillebror), vi hörs senare idag, ut i solen, för det ska jag absolut utnyttja. 



Fruktpaj som mammas sambo lagade igårkväll. Mums


Sam och jag 


Jag och min nulle

Puss
/el

Grattis Linda till körkortet!

Vilken pärla hon är som har grejjat körkortet! Det är stort, tycker åtminstone jag. Nu blir det att köra lite svängar när hon kommer till Uppsala som jag hoppas att hon vill :) Nu är det alltså min tur att ta det där himla körkortet, jag längtar verkligen. Kör för fullt med både min körlärare Bosse och mamma. Och förösker plugga teori (som är så kul) så gått jag hinner och orkar. Halkbanan är klar, så nu är det bara att ligga i. Ska nog övningsköra ikväll med mamma, fickparkering och parkering. 

Nu blir till att se vad jag ska laga för middag. Förresten Mary Kay produkterna som jag prövade igår var superbra! Hyn kändes alldeles som silke :) Något jag måste inhandla! Hörs senare! =)

/el


Linda


Mary Kay

Hej vänner! Nu är jag hemma efter 8 timmar på jobbet.. gick bra :) Nu ska jag laga lite snabbmat till matlåda imorgon sen in i duschen och direkt till sängen för att sova eftersom att man ska upp kl kvart över fem (!) Ogillar alla tidiga mornar..
Men innan sovdags så ska jag testa produkter från Mary Kay's som jag fick i prov av Lotta. Det är först en kräm med små stenar som man lägger på fuktigt ansikte och arbetar in och som ska vara som en peeling som tar bort livlös hy och som fräschar upp hyn. Sedan är det ett serum som man ska lägga på som är reparerande och som bevarar. Ska passa alla hudtyper. Så får se vad jag tycker, alla jag har pratat med som prövat/har dessa produkter tycker de är jätte bra!


Peeling krämen och det återfuktande serumet.

Sov så gott, hörs imorgon,

/el


Frisör för en dag

Hellu :) Nyss hemkommen från min duktiga frisör Madde. Blir alltid lika nöjd. Kan verkligen tipsa er att hon är riktigt bra, hon håller till på Hårcompaniet på Vretgränd här i Uppsala. Det var verkligen behövligt att klippa sig nu när jag inte hade någon frisyr kvar, det enda som såg lite och då menar jag ytterst lite okej ut var när jag hade uppsatt och det är ju inte riktigt tanken med min frisyr. Köpte även ett lyxigt vax av märket Joico som är ett väldigt lätthanterligt vax och som ger en snygg volym! Man kan både använda det i torrt hår och i fuktigt hår och sen köra hårfönen på det så blir det lite extra fylligt.

Lite smakprov från klippningen och vaxet (sorry för dålig bildkvalité på sista bilden) Vad tycks?


Har varit i Gävle i helgen eller rättare sagt från lördag, alltid lika trevligt. Igår fick jag agera som frisör när både Lotta (leos mamma) och Philip (Leos lillebror) ville ha lite hjälp. Jag har alltid tyckt det varit kul med hår och tänkte redan i nian gå frisörlinjen men blev inte så till slut endå. Lotta ville ha ljusa slingor i håret och philip ville ha kortkort hår, nästan rakat.



Lotta efter färgningen, tog tyvärr ingen bild före. Sedan Philip före och efter, han blev en riktig hunk!

Nu ska jag få i mig lite lunch sen blir det jobb från halv två till kvart i tio. Ha en bra måndag!

/el


Ny blogg!

Då har jag skaffat en ny blogg igen! Den förra höll jag till ett bra tag men sedan lag jag bara av tvärt, varför? Det vet jag inte. Jag gillar ju att blogga. Har velat skaffa en blogg länge men har inte kommit på något bra namn till bloggen, men igår kom min käre pojkvän på detta namn :) 

Vi hörs later då :) 

/el 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0