Måndag

Det fina vädret fortsätter! Skönt, men jag ska snart åka och jobba dessvärre. Igår körde jag till Gävle och det gick riktigt bra. Åkte runt i Gävle för att bekanta mig med vägarna och sådär. Tyckte även det gick bra, så får hoppas att det hjälpte mig tills jag ska ha min uppkörning. Mamma och jag åt lite lunch där och sedan hämtade jag upp Leo och vi åkte tillbaka till Uppsala och hem till Leo. Blev grillning igår kväll med fint sällskap, Leos familj och släkt.

Hörs ikväll, 
/e

Nya godingar

Från gårdagens shopping.



Höga skor från Scorett.

Söt hög kjol från H&M trend.

Nu ska jag köra till Gävle. Hörs ikväll!
Pusskram /e


Peace

Var hos Lala ikväll. Väldigt mys. Vi åt glass med bär på hennes balkong och snackade om allt möjligt. Blev lite shopping på internet också. Vi beställde söta smycken, bland annat peace örhängen och armband. Och så beställde jag en vogue tshirt. Me like.



Ska snart sussa, imorgon ska jag till Gävle och övningsköra eftersom att min uppkörning kommer att ske där så måste jag kunna något om vägarna. Hoppas det hjälper. Sedan åker Leo med hem :)

Godnatt
/e

Lördagsshopping

Mötte upp Ninni, Philip och Houshang idag som kom från Gävle. Blev lite shopping för mig, Ninni och Philip. Jag köpte ett par snygga skor från Scorett och en söt, hög volangkjol från H&M trend. Visar bilder senare. Sedan blev det god mat på Saffran polo. Mumma.


Ninni köpte en hög dragkedjekjol från H&M trend.

Philip

Kobideh. Kebabspett med saffransris, grillade tomater och vitlökssås.

Houshang och Philip


Efterrätten bestod utav saffransglass med pistage.

Nu blir det teoriplugg.
Puss/e

Yesterday

Igår var jag och Linda och såg the proposal. Vilken härlig och underhållande film! Hur kul som helst haha. En film jag rekommenderar att se! Efter filmen rörde vi oss hem till Linda's place och tog en äventyrlig biltur. Stötte på massa djur mitt i mörkret med. Läskigt haha. Hann med att sola ett tag imorse med Linda innan jag tog mig mot stan för att möta Houshang, Ninni och Philip.





/e

Biomys

Ska ner till stan och möta pinglan linda. Vi ska titta på the proposal. Mys!

Just nu;




Ha en fin fredagskväll!
/e

R.I.P Michael Jackson

Det är helt sjukt. Tragiskt. Jag vill tacka för all bra musik du har gett oss och tacka extra mycket för en viss låt som betyder för mycket för mig. Den betydde mycket för min älskade, fina kusin och den betyder oerhört för mig.



Michael Jackson - Will you be there (saknar dig Liv)

/e

Sol, sol och sol!

Nu blir det att slänga på sig bikinin och lägga sig på gräset och sola! Vilken värme. Helt underbart.

Vi hörs senare
/e


Fresh

Fick hem mina solglasögon igår. Äntligen! Försenad leverans som bara den. Men det var det endå värt, för gillar dem mycket.




Idag efter jobbet hade jag min näst sista körlektion. Väldigt lörorik som alla andra lektioner och kul. Efter det delade jag och fatemeh på en onyttig kebabtallrik men så gött.


Fatemeh

/e

Igårkväll i bilder

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Är fortfarande hur trött som helst. Så ska snart sussa för att gå upp klockan 5 igen! Igår hade vi en riktigt mysig kväll som jag sa tidigare, god mat och min goda kladdkaka till efterrätt. Har blivit mycket kladdkakebakning för min del på sistone och den har blivit väldigt bra varje gång med. Tänkte att ni skulle få ta del at receptet imorgon. Gjorde en ikväll på jobbet med som vi hade till fikat. Mumma.


Ninni


Bakad potatis, fläskfilé beasås och sallad


Min kladdkaka


Sia

Hörs imorgon
Sussa gott finingar. puss
/e

Gårdagens kap


Från Ginatricot. Köpte även en tshirt och lite underkläder där ifrån igår.

Har komit hem från Gävle, tog ett tidigt tåg trots att jag var helt slut! Var en mysig dag igår med god middag i fint väder, på kvällen så kom Sia också och vi hade filmkväll. Mys.
Nu blir det lunch, dusch och sedan övningskörning och jobb.

pusskram
/e

Dagens


Linne vila Shorts H&M trend Tygskor och väska primark och rayban's

Down town

Världens bästa väder idag. Eller vad säger ni? Har sett att det ska bli så hela veckan. Underbart. Jag, Leo och Ninni åkte ner på stan idag. Blev lite inköp och en glass i solen. Var också förbi vägverket och såg att det är Saab jag kommer köra upp med, yes! Eftersom att jag har kört med Saab på min körskola hela tiden, så underlättar det rätt mycket. Blev också helt kär i ett par skor. Köpte dom inte men jag tror att jag måste...


De har många söta klänningar på Vila just nu




/e

Sol och uteservering

Jobbade idag och direkt efter jobbet tog jag tåget till Gävle. Gick till Brändabocken, en uteservering´här i Gävle där Lotta och hennes kompis Tina satt. Blev en god lammspett med fetaostcreme och naanbröd och några öl och rosévin. Så´härligt med sol och sommar igen! Sedan kom Leo förbi på hans rast från jobbet och även Lottas kompis Allbi. Mycket trevligt! ´


Lotta och Allbi



Min och Lottas goda middag

Tina

Mums

Leo fettar upp sig med hans hamburgare


Lotta och jag

Nu blir det Elin's sourzdrink :) hörs later



/e

Godnatt

Jag tog en välbehövlig nap runt sextiden och vaknade när Becca ringde mig vid halv åtta tiden. Skönt. Nu har vi pluggat teori intensivt! Känns skönt. Tagit en dusch och packat lite lätt eftersom att jag tänkte åka till Gävle imorgon direkt efter mitt jobb. Nu ska jag sova igen. Tar igen missad sömn.

Vi hörs imorgon, sov så gott finingar.

puss
/e

Midsommarafton

Hej! :) Jag vet dålig uppdatering igen.. Men jag har varit och är jätte sliten. Har knappt fått någon sömn denna helg efter en härlig midsommarfest :) Igår och idag har jag jobbat också. Midsommarafton var kanon! Det började med att jag och Becca åt en sen lunch i lokalen, sen kom Lala och Ullis och då hade jag och Becca ordnat mysig middag. Senare droppade det in fler och fler människor. Så fest blev det!


Becca

Beccas sill-lunch

Min rostbiffs-lunch.



God mat och midsommarsång

Jag och Ullis

Lala och Becca

Krama min tjej fatemeh

Kvällens

Hett brudar!


Snyggt Mikkis



Alex och Mikkis

Jag och Tomas

Mikkis, Soran och Becca

Beccas favvodrink under kvällen


Så, det blev rätt många bilder. Nu ska jag vila mig en stund. Sedan blir det teoriplugg hela kvällen.
Hörs senare
Pusskram
/e

Glad Midsommar!

Midsommarafton idag men vad är det här för väder? Hoppas det skiner upp senare! Idag blir vi ett gäng i vår kvarterslokal med god mat och lite lekar :) Blir nog väldigt mys. Igår innan jobbet så köpte jag två somriga plagg. Kanske blir att ta något av dessa idag.


Somrig och väldans söt klänning ifrån Vila.

Sött linne också ifrån Vila.

Hoppas ni alla får en super mysig midsommar!! Nu blir det duschen sen inhandla lite tills idag.

Pusskram
/e

Kardiologmys och framfickan

Här kommer alla mysiga bilder ifrån i onsdags. Var först med jobbet och hade grillfest med kubb, brännboll och kulleken, eller som några sa pungleken (!) haha. Mys var det i alla fall. Senare drog jag ner mot stan och till framfickan. Linda, Petra, Felicia, Leo och Jake och jag blev det där. Väldigt mys det med.


Grillen

Cilla, Zabih och Anders vid buffén

Mona, Therese och Josefin

Sofie

Tomas

Myyys



Kulleken

Så där såg det ut


Kubb blev det också


Det var en del av mina underbara kollegor.

Vidare till Framfickan..

Snygg-Linda

Invigde mina skor. Love it.


Hett Jake


Linda, Felicia och Leo



/e


Dålig update

Hellu=) Dålig uppdatering, jag vet. Men igår var det mycket. Jobb först, sen fixa till grillfesten, sen grillfest och till slut framfickan med vänner. Kul och mysig dag. Men har huvudvärk idag förstås.. och snart är det bara att ge sig av igen för övningskörning. Och efter det blir det jobb. Så vi hörs ikväll och då lägger jag upp bilder från gårdagen :)

PUSS/e

En till

Köpte en till "New York" tröja från Weekday idag fast en annan färg. Gillade den andra så mycket! Skön men samtidgt väldigt snygg.


Nu blir det sängen och upp igen klockan 5! Suck med dessa tidiga tider.. Men morgondagen blir mys. Efter jobbet blir det grillmys med jobbet sedan vidare och träffa vänner :)

Godnatt, puss&kram
/e

Dagens



Oversize skjorta - ginatricot
leggings - american apparel
gladiatorskor - vagabond
skinnpaj till det

Town

Hej finingar! Har varit en effektiv dag idag. Jobb först, sedan möttte jag upp Leo och tog en sallad på Cupido. Vidare runt på stan för shopping, hälsade på fatemeh på guldfynd, vidare och köpte en väldigt kul present till Maryam (goodiebag från Italienska delikatesser Martina). Och nu håller jag på att baka kladdkakor till grillningen med jobbet imorgon. Och om en stund blir det vidare till Leo.




Leo med sin nya jacka.

/e

Tidig morgon

Är vaken och pigg! inte ofta så här tidigt jag vaknar pigg. Huvudvärken är helt borta också. Nu blir det lite snabbfrukost sedan buss till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag!
/e

Tea time

Har en sån huvudvärk, den kom på jobbet nu på kvällen bara sådär. Har tagit en skön dusch och nu blir det grönt te med honung. Lovely. Hoppas att värken går över bara.. måste få någon sömn innan jag ska upp igen klockan 5 för jobb...



- elin, du är en ängel.
fick jag höra precis innan jag gick hem från jobbet ikväll. Fina ord.

Godnatt så hörs vi imorgon och så hoppas vi på soool!
/e


Bilder från förra helgen

Här kommer mycket försenade bilder från förra helgen, men hellre sent än aldrig. Vi hade det ialla fall grymt kul! Bilder från Ullis student sedan bar det vidare till People och där vi fick se Poja göra sin grej :)


Mumsig mat hemma hos Ullis

Studenten :)

Mikkis

Vi



Singstar

Vidare till people...



Rostam, Poja och Leo


Bingo Rimér var också där

Jag, Poja och Becca



Idag blir det jobb bara =) hörs ikväll
/e



Sötaste Sam






Har lärt Sam att säga kors idag. Han pekade på mitt halsband och nu kan han säga kors. Kul att ha lärt honom ett eget ord.

/e

Cosmo igår

Godmorgon! Inte för att jag gick upp ur sängen nu, men låg och drog mig ett bra tag. Det borde man få göra när det är sånt här urtrist väder idag igen!
Igår så hämtade Linda upp mig med bilen, bruden har ju tagit körkort :) Så vi landade på Cosmo och där blev det en mysig fika. Sedan blev det mys hemma hos mig med film och fruktsallad med glass. Filmen vi såg hette Passengers och var helt okej, rätt speciell.


Linda körde kanoners.





Snart ska jag åka hem till Leo som har kommit till Uppsala :) får se vad som händer ikväll..
hörs later,
/e

Ont och trist väder

Kan det bli så mycket mer trist? Detta väder gör mig galen. Och så på det så har värken i magen satt igång. Kill me eller något. Som alla tjejer får mer eller mindre. Tyvärr. Men ikväll blir det att träffa Lajndi, ska bli så trevlans. Och imorn kommer min boy hem också.

vi hörs later,,
/e


Nymålade nails

OPI's nagellack är så bra. Lätt applicerat och får ett snyggt resultat.



Eftersom att jag jobbar på sjukhus så får man inte ha långa naglar, inge nagellack osv. Hade långa naglar jämnt förut och gick till ne nagelteknolog och fixade mina naglar. Något jag saknar väldigt mycket. Men what to do.

pusskram /e


Ny kjol

Köpte en ny kjol i samma stuk som mina nya shorts. Kommer vara riktigt snyggt om någon sommardag vill dyka upp!



Från H&M trend. Love it.

Blev med andra ord en lugn fredag, kan vara skönt ibland :) Nu blir det att sussa så småningom. Hoppas ni har haft en bra dag finingar.

pusskram/e

Idag i bilder

Har haft en super mysig dag med mamma och morfar idag, blev en del övningskörning med. Och en riktig gotta dag med tårta på tårta och sedan pizza på det. Men en gång skadar ju inte, skulle vara skönt om man endå kunde säga så! haha.


Morfar





Yesterday's night


Peter och jag

Muuums

"The korvmaster Jackson"


Ullis

Beccs



/e


Morfar 87år!

Idag, eller rättare sagt igår fyllde min älskade morfar år :) Det blir firning av honom senare idag med tårta och smörgåstårta..mumma!


Min bäste

Ikväll vart det en rolig kväll med mycket skratt hos Becca tillsammans med Ullis, Jake och Peter. Fruktsallad, spel och humor :) Någon bild kommer upp imorgon. Nu ska jag sussa..

Natti
/E

Gårdagens kap

Velat ha denna tee länge, men när jag kommit för att köpa den så har den varje gång varit slut. Jag gav upp hoppet. Men igår utan att jag tänkte på den så hängde den så fint inne på Weekday. Kaaaa-chiiiing!


Idag har det varit jobb, övningskörning, liten rundtur på stan. Nu övningskörning med mamma! :)
puss/el

Slut på ledighet

Har varit ledig i hela 5 dagar! Helt galet. Har känts hur skönt som helst. Men nu är det jobb idag som gäller. Men först ska jag övningsköra på trafikskolan. Men ska egentligen inte klaga, för jobbar ikväll och imorgon sen är jag ledig i 3 dagar igen!! Skönt eller vad...

Hoppas ni får en bra dag!
/E

Break med DH

Tog en paus med plugget och just nu tittar jag såklart på Desperate housewifes. Älskar serien! Och min favvo är Gaby, men gillar de andra också.


Vem har du som favorit`?


I'm stuck


Dessa hittade jag på lyx.se. Det är självklart ur d.brands kollektion.
Heta eller vad?

Nu back till plugg, teori alltså. Kill me eller något. Men jag måste ju ligga i nu. Har varit ut en sväng med Becca också och lärt henne att parkera. Snyggt gjort Becca!

pusskram

Skor med nitar

Riskettan gick bra idag, det var faktiskt intressant och kul! Då kan man dra ett streck över det också. Var in på teknikmagasinet också för att jag skulle köpa den där krämen som tar bort repor, men icke skulle den funka på Iphone's för displayen består utav glas och den funkar tydligne bara på gamla skitmobiler. Suck. Jaja.. väl hemma så blev det en god sallad och Sofies mode. Love it. Hittade ett par snygga skor med nitar i tidningen men såklart är de slut på hemsidan. Får väll hålla utkik om det får in nya. Har två par skor med nitar, men det är ju så snyggt!



Nu blir det att slå en pling till beccs!
/E

Godnatt

Nu ska jag snart sussa, blev en sväng till Fatemeh ikväll där såg vi hennes favvoprogram Momma's boys haha, fick massage och så blev det en snack såklart. Nu ska jag somna till körkortsboken. Yippie. Är också klyvad om vilken Iphone högtalare jag vill ha. Måste köpa en iallafall! Imorgon är det bara att gå upp tidigt, för då blir det utbildning i Riskettan (riskutbildning som är obligatoriskt till körkortet) som handlar om alla risker man utsätter sig för i trafiken, såsom alkohol, narkotika, trötthet och stress.

Natti och puss /e

God lunch @ Bong Mai

Kom hem till Uppsala alldeles nu. Haft två riktigt mysiga dagar i Gävle :) Idag så åkte jag och Leo ner på stan och lunchade på Bong Mai, thaibuffé som både jag och leo loves. Var riktigt gott! Sedan gick vi runt lite och fixade lite ärenden på stan, och så köpte jag äntligen ett Iphone skal som skydd mot stötar. Behövs verkligen, då jag redan fått repor, men jag ska köpa en kräm imorgon som tar bort repor. Om den funkar visas imorgon. Leos tips så hoppas han har rätt. Då skulle min Iphone bli som ny.





puss /el


Dagens

Åkte ner på stan som sagt och mötte upp Leo efter hans jobb, sedan så gick vi runt lite. Leo prövade lite shorts men blev inget köp. Jag köpte en välbehövlig foudation från Lancõme och ett snyggt nagellack från OPI.


oversize tee med tryck från Weekday Jeans Ginatricot Tygskor Primark
skinnpaj Sisters&brothers Sjal (leos) Weekday Glasögon (leos) Topman
axelväska Primark



Foundation från Lancõme och ett gammaldagsrosa färgat nagellack från OPI,
kommer vara hur snyggt som helst i sommar när man är brun!

Nu blir det mys med vin, kex och cremé bonjour.
puss

Snygga glajjor



Lånade Leos nya glasögon och hans sjal.

/E

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade lite sent idag, men var skönt att få sova ut. Befinner mig i Gävle nu hos Leo. Han gick upp tidigt däremot och åkte iväg och jobbade. 
Igår så slappade jag och Leo hemma hela dagen nästan, skönt efter fredagens partaj. Åt en gratäng med öl (!) i haha. Men som smakade gott, och en smarrig efterrätt. Sedan övningskörde jag till Mikkis. Där var vi ett tag och umgicks sedan åkte jag och Leo till Gävle. Idag blir det att möta Leo på stan när han slutar, gå runt lite sedan träna! Får se vad vi hittar på ikväll :)


Hos Mikkis, lite middag för vissa.

Jag med mina såå snygga tänder. (Inte)

Dino och Leo

Robin

Beccs

De flesta av oss kände oss såhär...

..och såhär

Jag och Leo gotta upp oss på tåget, och även en varsin glass blev det!

Nu blir det lite teoriplugg, sedan till stan :) Hörs later

Full fart igår!

Hej goingar! Igår var en dunder dag, hur kul som helst hade jag :) Först gick jag, leo och jake till Ullis mottagning. Där blev det god buffé mat och trevligt sällskap. Säger ännu en gång, GRATTIS Ullis!! Sedan kom Mikkis och slutligen Becca,Rostam och Dino med. Blev singstar mot slutet och alla var taggade. Sedan drog vi oss ner på stan och in på people, där Poja skulle framträda så småningom. Han var grym! Även Adam Tensta var där och Bingo Rimér. Vi dansa och hade det det supertrevligt. Kvällen avslutades på donken med leo och rostam, sedan blev det taxi hem. Bilder kommer upp senare. Får se vad som händer ikväll, men jag och leo tar ett sent tåg till Gävle ikväll i allafall.

Hörs senare´,
/E

Studentdagen

Ett år har gått, svisch..så snabbt. Vart har tiden tagit vägen? För ett år sedan var det kanonväder och jag och vi tog studenten. Det var den bästa dagen, allt var så perfekt. Hur kul som helst hade jag. Man saknar den dagen nu när det är samma dag fast år 2009 inte år 2008. Idag tar Ullis studenten, och jag ska på hennes mottagning, kulkul :)





RÖÖJ var det :)

pusskram
/E

Kanelbulle med mjölk

Detta avslutade min kväll, så gott!! :)


Nu blir det Satc, sen sussa. Sov så gott, natttii
/el

Nytt från H&M

Hämtade ut ett paket från H&M idag. Två bikinisar och ett par kilklacksskor, och allt passade perfekt! Så jag är mycket nöjd, även vad Leo säger om mina skor. Han tyckte nämligen inte de var så snygga när jag beställde. Men jag tycker dom är tuffa!



Skorna ur olika vinklar



Nu ska jag ta en sväng med Pelle,
hoppas ni har en mysig kväll. Imorgon föresten så tar Ullis studenten, hoppas på bra väder! Vi vill inte ha något regn, nä.
Puss&kram /e

Dötrist väder

Hej allihopa :) Har varit dålig uppdatering från min sida.. Igår så gick jag upp i bra tid, fixade mig och cyklade iväg för att köra bil med min körlärare, det blev att köra i tätbebyggt område. Kul men mycket att tänka på. Efter det så gick jag och Becca och lunchade på Saffran Polo, en väldigt mysig persisk resaturang på vaksalagatan. Älskar persisk mat, äter det mycket hemma hos Leo när jag är hemma hos hans pappa som kommer ifrån Iran. Maryam (Leos styvmamma) lagar jätte god mat. Jag och Becca tog varsin ghorme sabzi som är en lammgryta. Mumma. Efter det så var det bara att cykla till jobbet, och sedan blev jag glatt överraskad att Leo skulle till Uppsala med en kompis från Gävle och sedan stanna kvar över natten hemma hos mig. Så efter jobbet så mötte jag upp honom och vi fick en mysig kväll tillsammans :)


Becca på Saffran polo


Ghorme sabzi med saffransris

Söta becca...

... och Söta Leo imorse

Idag har jag jobbat. Direkt efter jobbet hade jag en körlektion igen och vi åkte precis i samma kvarter som igår och övade. Gick mycket bättre idag! Sedan var jag en sväng på stan och när jag står i kön och det är min tur att betala så slocknar allt och alla får gå ut ut affären och sedan upptäcker jag att det var så i alla affärer, typiskt. Och så har man såklart blivit helt genomblöt efter cykelturen hem..Typiskt Sverige väder hur det kan variera...

Nu ska jag äta spagetti och kättfärssås, smarrigt. Hörs senare :)
/el

Helt off

Har jobbat hela dagen lång idag, alltså från kvart i sju imorse till kvart i tio ikväll. Man blir helt sluuuut. Skulle aldrig tacka ja om jag inte fick bort mitt fredagspass, då jag ska på Ullis mottagning! För hon tar ju studenten, wow! Hoppas på solsken, inte som det ser ut nu med regn :( Ni har väll säkert hört om alla besparningar som Akademiska sjukhuset ska göra dett år och framåt.. därför man får jobba heldagar och så vidare nu, när avdelningar stänger igen och vi får ökade vårdplaster utan att få bemanning till det! Helt galet. Här är en länk till ett klipp från sveriges radio som sänts nyligen, det är ifrån min avdelning om besparningarna.
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1777170&BroadcastDate=&IsBlock=

Nu ska jag krypa ner och sova, ska bli så skönt, puss på er goingar!

/E


Shopping på Ikea igen

Jag och mamma var på Ikea idag, skulle kika efter någon skohylla av något slag men hittade inget som jag tyckte passa. Så istället blev det en ny cool sänglampa och två prydnadskuddar till sängen. Har också fått upp min hylla med alla värmeljus. Så nu blev det riktigt mysigt i mitt rum.




Nu blir det tv och sen sova för att gå upp tidigt imorgon bitti.
Puss/E


Solning

Har solat hela eftermiddagen nu på gräsmattan, så skönt. Tog en liten break då jag åt en god kyckling med pestopasta till lunch. Har hunnit med att läsa i körkortsboken också, fick gå upp nu när det började att svida lite här och där. Men skönt var det.




Pelle ville också vara med en stund


Puss/elin

Godmorgon

Sov ut idag, och det kändes skönt efter alla tidiga jobbdagar. Igårkväll mötte jag Lala och vi gick till Ica och köpte lite bär och glass, gick vidare hem till henne och mös på hennes balkong. Det blev bär med glass och våra djupa men intressanta diskussioner. Mys.
Idag tänkte jag såklart uttnytja solen för en gångs skull, så blir att gå ut och lägga sig och steka lite om en stund.


Jag och Lala hemma hos Leo på valborg.

Saknar min nulle så mycket också ♥ leogilliland.com

Njuut av solen idag! Så hörs vi senare,puss

RSS 2.0